Rotterdam Fuarı: HOKAF Standı İlgi Odağı oldu

Rotterdam Fuarı: HOKAF Standı İlgi Odağı oldu
Rotterdam'da düzenlenen Fuarımız, ziyaretçilerin ilgisini çekti; özellikle HOKAF standı, Karamanlıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Bugüne kadar Houten, Breda, Zaandam ve son olarak Rotterdam'da düzenlenen "Fuarım", Hollanda'nın yanı sıra Belçika ve Almanya'dan da ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Rotterdam'daki Fuar ve Konser Merkezi Van Nelle Fabriek'te 3 gün boyunca gerçekleşen 'Sen de Gel' sloganıyla düzenlenen Festivalimiz, özellikle gençlerin ve bayanların dikkatini çekti. Sabahın erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar ziyaretçiler, alışveriş yapmanın yanı sıra konserleri de izleme fırsatı buldular. Gastronomi alanında farklı tatları deneyen ziyaretçiler, hediyelik eşyalar, takı, giyim ve kitap gibi stantlara da ilgi gösterdiler.

Sahne Programları

Fuarım boyunca, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Dursun Ali Erzincanlı, Kahraman Tazeoğlu, Bülent Gardiyanoğlu, Miraç Çağrı Aktaş, Murat Tavlı'nın yanısıra Orhan Ölmez, İsmail Altunsaray, Burak Bulut-Kurtuluş Kuş ta sahne aldılar. kelimeleri değiştir

Hokaf Standı

Fuarım’ Yöneticisi ve aynı zamanda Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) Başkanı olan Zekeriya Arslan, "Rotterdam'da organize ettiğimiz '6.Fuarım’ etkinliğimiz de çok başarılı geçti. Fuarım için gelen ziyaretçilerimiz aynı zamanda HOKAF için hazırladığımız standımıza da yoğun ilgi gösterdiler. Özellikle Karamanlı hemşerilerimizin standımızı ziyaretleri bizleri sevindirdi. Fuarım olarak başta çalışanlarımıza, sponsorlarımıza ve tüm katılımcılara hassaten teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.