TOBB 80. Genel Kurulu: İş Dünyasının Buluşması ve Vizyon Paylaşımı

TOBB 80. Genel Kurulu: İş Dünyasının Buluşması ve Vizyon Paylaşımı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya ve Duru Bulgur Ailesi'ne teşekkürlerimizi sunarız. KTSO, başarıyı sürdürerek bölgesel ürünlerin tanıtımını ulusal ve uluslararası alanda genişletmeye devam edecek.

Genel toplantıya Karaman Ticaret ve Sanayi Odası adına Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Genel Kurul Delegeleri Ahmet Bozoğlu, Mehmet Ali Tankişi, Mehmet Erman Koyuncu, Özgür Can Ünüvar, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emre Öztoprak ve Genel Sekreter Ayşegül Koçak katıldı.

TOBB Genel Kurulu çerçevesinde odaların ve borsaların açtığı stantlarda 81 ilin ürünleri sergilendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği 80. Genel Kurul kapsamında Karaman Ticaret Borsası ile birlikte açtığımız standımızda, Coğrafi İşaretini almış olan Karaman Ekşi Kara Üzümünün tanıtımı ve ikramı yapıldı. Standı ziyaret edenlere Karaman Elması ikram edildi. İlgi gören standımızda, Karaman Belediyesi'nin kuruluşu olan Ongun A.Ş. tarafından kentte yetiştirilen elmalardan üretilen “Pestelma” en dikkat çeken ürünlerden biriydi. Türk bulgurunun geleneksel ve yenilikçi tatlarını tanıtan Duru Bulgur, katılımcılardan tam not aldı. Standımızda ziyaretçilere bulgur pilavı ve kısır ikram edildi, büyük ilgiyle karşılandı.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya ve Duru Bulgur Ailesi'ne verdikleri emek ve katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Genel Kurulu'nda gösterdiği başarıyı devam ettirerek, bölgesel ürünlerin ulusal ve uluslararası arenalarda daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını sürdürecek.