Karaman Kitap Fuarı: Lütfi Elvan Kültür Merkezi'nde 19 Mayıs'a Kadar Devam!

Karaman Kitap Fuarı: Lütfi Elvan Kültür Merkezi'nde 19 Mayıs'a Kadar Devam!
Karaman Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Fuarı, Lütfi Elvan Kültür Merkezi'nde yoğun ilgi görüyor ve 19 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Karaman Belediyesi tarafından organize edilen ve VAV Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Kitap Fuarı bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Tüm okul öğrencileri, taşımalı sistemle fuarı ziyaret ederken, vatandaşlar da yoğun bir şekilde katılım gösteriyor.

Etkinlikte, şair ve yazarların söyleşi programları düzenlenirken, yazarlar kitaplarını okuyucuları için imzalıyor ve hatıra fotoğrafı çektiriyorlar.

fuar3.webp

Yüzlerce standda binlerce kitap, yayınevlerinin stantlarında okuyucularla buluşuyor. Bazı sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Karamanlı şair ve yazarlar da fuara katılarak kitaplarını imzalıyor ve okuyucularla buluşuyorlar.

Lütfi Elvan Kültür Merkezi'nde 10 Mayıs'ta başlayan kitap fuarı, her gün 09:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor ve 19 Mayıs'a kadar devam edecek. Bu rekorunun 18-19 Mayıs tarihlerinde tekrar kırılması bekleniyor.

Fuarın organize komitesi ve Karaman Belediyesi, katılımcı firmalara ve ziyaretçilere her konuda destek sağlayarak fuarın daha verimli geçmesi için çaba gösteriyor.