Teşekkür ve Veda: Ali Uğur ve Mümtaz Dinç İçin Unutulmaz Bir Program

Teşekkür ve Veda: Ali Uğur ve Mümtaz Dinç İçin Unutulmaz Bir Program
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Ali Uğur ve Mümtaz Dinç, kurumdan mutlu ayrıldıklarını ifade ettiler.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ercan Uçar, Millî Eğitim Şube Müdürleri Haşim Tunca, Mehmet Ali İyibaş ve il millî eğitim müdürlüğü personeli katıldı.

Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, çalışmalarından dolayı Ali Uğur’a ve Mümtaz Dinç’e teşekkür etti. Mehmet Çalışkan, "Zamanın kıymetini bilmek gerekir diye düşünüyorum. Çünkü giden zamanı geri getirme şansımız yok. Dolasıyla zamanımızı iyi değerlendirmeliyiz. Ali Bey, yıllarca Müdürlüğümüze hizmet eden bir kardeşimizdi. Emekli olmak aslında bir bitiş değil yeni bir başlangıç. Kurumda bizlerle olsun mesai arkadaşlarıyla olsun güzel anılar biriktirdiğini düşünüyorum. Aynı şekilde Mümtaz kardeşimiz de bizimle birlikte çalıştığı süre içerisinde eminim güzel hikâyeler biriktirmiştir. Biz onlardan memnunduk, Rabbim de onlardan razı olsun. Ali Bey'e ve Mümtaz Bey’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni hayatlarında huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum." ifadelerinde bulundu.