IBAKTECH Fuarı: Sektörel Yenilikler ve İş Fırsatları

IBAKTECH Fuarı: Sektörel Yenilikler ve İş Fırsatları
KTSO üyeleri, sektördeki son yenilikleri görmek için IBAKTECH Fuarı'na katıldı; fuar, Türkiye ve Avrasya'da sektörün önde gelen etkinliği haline geldi.

Fuar'da endüstriye liderlik eden markalar, yeni ürünlerini IBAKTECH – Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı'nda tanıttı.

KTSO Üyeleri, sektörlerine yönelik en son yenilikleri inceleme şansı yakaladı. İki yılda bir düzenlenen ticaret fuarı, artan iş hacmiyle Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörün en önemli etkinliği olarak öne çıkıyor. Bu sayede Odamız üyeleri, IBAKTECH Fuarı'nda ekmek ve pasta makinelerinden dondurma ve çikolata teknolojilerine kadar geniş ürün yelpazesiyle buluştu.

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan KTSO Başkanı Mustafa Gökhan Alkan; “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor. Karaman Ticaret ve sanayi Odası olarak üyelerimizin faydasına olacak ve ticari faaliyetlerini arttıracak her türlü fuar ve etkinlik ziyaretlerinde bulunarak, aktif oda anlayışı ile ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.