Kaçırılan askerin ailesinin hüzünlü bekleyişi sürüyor

Kaçırılan askerin ailesinin hüzünlü bekleyişi sürüyor
Şırnak’ta açık öğretim sınavına girmek için evlerinden ayrıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 2 uzman çavuştan Sedat Vardar’ın Aydın’daki ailesinin hüzünlü bekleyişi sürüyor.

Şırnak’ta açık öğretim sınavına girmek evlerinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 2 uzman çavuştan evli ve iki çocuk babası Aydınlı Sedat Vardar’ın (36) Aydın’ın Pamukören ilçesinde yaşayan annesi Elif ile ağabeyi Suat Vardar, Sedat Vardar’ın bir an önce bulunmasını istedi. 10 yıldır silahlı kuvvetler bünyesinde görev yaptığı ve son 3 yıldır da Şırnak’ta bulunduğu öğrenilen uzman çavuşun yengesi Ayşe Özkin, yaşanan durumdan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyerek, “Yeğenimin kaçırıldığını Kuyucak İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı yetkililerinden öğrendik. Sürekli telefonunu arıyoruz fakat kapalı olduğu için ulaşamıyoruz. Buradaki askeri yetkililer yeğenimin Şırnak merkezde olduğunu ve il dışına çıkmadığının tespit edildiğini söylediler” dedi.
“OĞLUMUN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTİYORUM”
57 yaşındaki anne Elif Vardar ise oğluyla en son geçtiğimiz bahar aylarında görüştüğünü ve oğlunun bir an önce bulunmasını istedi. Babaları hayatta olmadığı öğrenilen ve 3 kardeşten biri olan Uzman Çavuş Vardar’ın ağabeyi 39 yaşındaki Suat Vardar ise "Şu an sadece kaçırıldığını biliyoruz, yeni bir bilgi yok elimizde. Buradaki askeri yetkililerle yaptığımız görüşmelerden de bir sonuç alamadık. Bize araştırdıklarını yeni bir gelişme olursa haber vereceklerini söylediler" dedi.
Öte yandan, Vardar’ın eşinin, çocuklarıyla birlikte Balıkesir’in ayvalık ilçesinde yaşadığı bildirildi.