İYİ Parti Ve CHP’li Milletvekillerinden Ermenek Ziyareti

İYİ Parti Ve CHP’li Milletvekillerinden Ermenek Ziyareti
İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ve Mersin Milletvekili Behiç Çelik, beraberinde İyi Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve İl Teşkilatı, Maden işcilerini Ziyaret etti

Maden işçilerinin sorunlarını dinlemek, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere bugün ilçemize gelen İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ve Mersin Milletvekili Behiç Çelik, beraberinde İyi Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve İl Teşkilatı, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, İyi Parti Ermenek İlçe Başkanı Kamil Koçdayı ve İlçe Teşkilatı, Ermenek Belediyesi Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ilk olarak Pazar yeri esnafına ziyarette bulunarak Pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulundular.

Daha sonra Belediye hizmet binası’nada bir ziyarette bulunan Milletvekillerimiz ve beraberindeki heyet burada bir süre sohbet ettikten sonra İlçemizde 12 gündür Maden ocaklarında haklarını almak için grevine devam eden maden çalışanlarımızın sorunlarını gündemde tutmak ve sorunlarına çözüm aramak için bir araya geldiler.

Yine maden ocaklarının sorunlarına çözüm aramak ve sorunlarını gündemde tutmak amacıyla ilçemize gelen Chp Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Chp Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Chp Karaman İl Örgütü, Chp Ermenek İlçe Başkanı Mustafa Bozcu ve İlçe Teşkilatı, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan ve beraberindeki heyet İyi Partili heyetle bir araya geldi. Burada Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız birer konuşma yaparak, Maden çalışanlarımızın sorunları dinledi. 

Hep bir ağızdan Maden Çalışanlarımızın haklarının alınacağına dair ve her zaman için işçinin, emekçinin Haklarını alıncaya kadar yanlarında olduklarını belirtiler. Maden çalışanlarımız ise bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken yanlarında olan herkese teşekkür ettiklerini belirtiler.

Maden ocaklarındaki temaslarını gerçekleştiren Milletvekillerimiz ve berberindeki heyet Güneyyurt kasabasına bir ziyarette bulundu. Ardından Geçtiğimiz Temmuz ayında Başyayla ilçesinin Bozyaka Köyündeki Şehit Mustafa Ahmet Demir’in Baba ocağını ziyaret etti ve taziyelerini ilettiler. Daha sonra Göktepe Kasabasına geçen heyet, burada İyi Parti Belde Başkanlığının açılışına katıldıktan sonra ilçemizden ayrıldılar.