Fetih Nesli'nden Şehitlere Ziyaret ve Dua

Fetih Nesli'nden Şehitlere Ziyaret ve Dua
Fetih Nesli'nden Şehitlere Ziyaret ve Dua
Anadolu Gençlik Derneği Karaman şube yönetimi Yaz-et öğrencileri ile birlikte Karaman Şehitliğini ziyarette bulunup dualar etti.
 
Şehitlik ziyareti sonrası açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Karaman Şube başkanı Şabettin Gezen şunları söyledi:
 
“Çocukların ve gençlerin imanlı ve inançlı, vatanına ve bayrağına sevdalı bir gençlik olarak yetişmesi için çalışan Anadolu Gençlik Derneğimiz, yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmek için Yaz Etkinlikleri adı altında Kuran ve ilmihal derslerinin yanında milli değerlerimizi de anlatmanın gayretindedir.
 
Her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de Yaz Etkinliklerimize iki yüze yakın öğrencimizle eğitime başladık. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.
 
Mazlum coğrafyaların son umudu olan bu vatanın evlatları, günümüzde gerek televizyon ve internet gibi medyadaki ahlak dışı yayınlar gerek uyuşturucu ve alkol gibi bağımlılık yapan maddeler ve gerekse bizi birbirimize düşürüp bölmeye kalkan iç ve dış düşmanlardan dolayı tehdit altında.
 
Anadolu Gençlik olarak bizler de bu milletin emniyeti için gözünü kırpmadan şehadete ulaşan şehitlerimize ve son olarak on binlerce vatandaşımızla ebediyete uğurladığımız Şehitlerimiz Oğuzhan Küçük ve Muhammed Ali Mevlüt Dündar’a vefa borcumuzu ödemek ve gençlerimize şehadet bilincini yerleştirmek için bugün buradayız.
 
İnşallah Kur’an ahlakı ile ahlaklanıp milli değerlerine bağlı bu gençlik oldukça bu memleket diz çökmeyecek, mazlumları da ayağa kaldırıp yeni bir dünya kuracaktır.
 
Şehitlerimize tekrar rahmet diliyor, gururlu onurlu ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi
 
Şehitlik ziyareti kur’an-ı kerim okunması ve duaların edilmesiyle son buldu.