Ermenekte Maske Dikimi Gerçekleştiriliyor

Ermenekte Maske Dikimi Gerçekleştiriliyor
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri Ermenek Belediyesi adı altında ücretsiz olarak maske dikim çalışmalarına başlamışlardır.

Coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele ettiğimiz şu günlerde vatandaşlarımızın kendilerini ve sağlığını korumaları için maske takma zorunluğu olduğunu biliyoruz. Gün Birlik ve beraberlik günüdür diyerek bizimde çorbada tuzumuz olsun diyen ve gönüllü olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri Belediyemiz adı altında ücretsiz olarak maske dikim çalışmalarına başlamışlardır.

Halk Eğitim Merkezinde çalışan gönüllü hocalarımıza bir ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Atila Zorlu, ülke ve ilçemiz olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde taşın altına elini koyan siz gönüllü hocalarımıza Belediyemize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu günleri atlatıp hep beraber huzur dolu günlere ulaşırız. Ayrıca bize malzeme desteğinde bulunan ilçemizde faaliyet gösteren Arı Tekstil sahibi Mehmet Arı’ya da şükranlarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.