Ermenek'te Belirli Noktalara Geri Dönüşüm Kutuları Konulacak

Ermenek'te Belirli Noktalara Geri Dönüşüm Kutuları Konulacak
İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu Öğretmenlerinden Meliha Yılmaz ve öğrencileri Belediye Başkanı Atila Zorlu’ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Çevre için örnek ol veya Örnek Al isimli eTwinning projesi kurucu ortaklarından İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Cumhuriyet Ortaokulu Öğretmenlerinden Meliha Yılmaz ve öğrencileri Belediye Başkanı Atila Zorlu’ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.  

Ziyaret esnasından çocuklardan başlayıp aile ve topluma ulaşarak çevre bilincinin oluşturmasını hedefleyen proje kapsamında görüşlerini bildiren öğretmen ve öğrencilerimiz Belediye Başkanımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Atila Zorlu ise bu konuda pandemiden dolayı yarım kalan çalışmalarının olduğunu, bu vesile ile en kısa zamanda vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda geri dönüşüm kutularının konulması hususunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.  

Ziyaret gelen öğrencilerimiz tarafından Başkan Atila Zorlu’ya konuya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı radyasyona karşı etkili kaktüs hediye ederken, Başkanımız ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirip öğrencilerimize çeşitli hediyeler vererek kendilerine teşekkür etti.