Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun Polis Haftası Kutlama Mesajı

Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun Polis Haftası Kutlama Mesajı
Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun Polis Haftası Kutlama Mesajı

Başkan Zorlu yayınladığı mesajında;

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatımız güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa etmektedir.
Vatan sevgisi ve görev bilinciyle gece gündüz demeden halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızın ülkemiz açısından kıymeti büyüktür. Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden çalışmaktadırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.