- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde işletmelerin vergi levhaları ve ruhsatlarının yanı sıra imalathanelerin, hizmet işletmelerinin temizliğini denetliyor.
Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürülüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini sürdürüyor. İşletmeleri, imalathaneleri ve hizmet işletmelerinin temizliğini kontrol eden zabıta ekipleri, evrakı eksik olan ve hijyen kurallarına uymayan işletmelere cezai yaptırım uyguluyor.
Bu denetimlerle, halkın sağlığına büyük önem verdiklerini vurgulayan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Hemşehrilerimize daha rahat ve daha sağlıklı bir hayat sunmak için çalışıyoruz. Zabıta Ekiplerimiz 7/24 her zaman görevlerinin başındalar. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler de zabıta ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek gerekli işlem ve uyarılar yapılıyor. Bunun yanı sıra özellikle halk sağlığını tehdit eden, hijyenden uzak işletmelere cezai işlemler ve hatta devamı konusunda iş yeri ruhsat iptallerine kadar gidebilecek işlem uygulama konusunda son derece kararlıyız. Halkımızın sağlığı ve huzuru her şeyin önünde geliyor. Halkımızın sıklıkla alış veriş yaptığı fırınlar, dinlendikleri çay bahçeleri ve parklarda gerçekleştirdiğimiz bu denetimleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak:
İHA
HABERE YORUM YAZIN

-
Turkuaz Mesire Alanında Açık Büfe Kahvaltı Hizmetine Başlıyor
-
Başkan Oprukçu’dan Babalar Günü Mesajı
-
Ermenek'te Belirli Noktalara Geri Dönüşüm Kutuları Konulacak
-
Ermenek'te sanayi yoluna yeni kavşak çalışması
-
Başyayla'da jandarma binası yeniden hizmete açılıyor
-
Ermenek İlçesi’nde Bahar Temizliği Yapılıyor
-
Şarampollerin Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
-
Başkan Oprukçu Şehitliği Ziyaret Etti