BAŞKAN ÇALIŞKAN'DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI

BAŞKAN ÇALIŞKAN'DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI
BAŞKAN ÇALIŞKAN'DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, önceki gün Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesinde, bugün ise yine Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen hemşehrilerimiz Oğuzhan Küçük ve Muhammed Ali Mevlüt Dündar için bir taziye mesajı yayımladı.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan mesajında şunları kaydetti: “Önceki gün Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesinde vatani görevini yerine getirirken şehit düşen ve dün ebediyete uğurladığımız Oğuzhan Küçük kardeşimizden sonra bugün yine Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Muhammed Ali Mevlüt Dündar kardeşimizin hain pkk terör örgütünün kalleş saldırısı sonucunda şehit düştüğünü üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Şehitlerimizin acısını, milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz.
Terörle mücadelede son dönemde büyük bir başarıya imza atan askerlerin kahramanlıklarının ülke ve millet olarak asla unutmayacağız. Hainler bu vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağımızı indirmeyi, mübarek ezanımızı dindirmeyi asla başaramayacaklar. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mazlumların umudu olan güzel vatanımızı üç beş soysuza asla bırakmayacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabırlar diliyorum."