Sedat Peker şok iddialarla devam ediyor.

Sedat Peker şok iddialarla devam ediyor.
Yer altı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Peker'in videoları ülkenin 1 Numaralı gündemi olurken ulusal kanallarda manşet bile olamadı.

Yaklaşık 1 aydır Dubai'de ki bir otelde video çekimi yaparak şok iddialarda bulunan yer altı dünyasının önemli isimlerinden Sedat Peker dün yine şok etkisi yaratacak iddialarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Sülü" diye seslenen Sedat Peker, “Senin boynuna köpek tasması takıp seni sokaklarda gezdireceğim. Köpek tasmasıyla gezeceksin” diyerek aşağılayıcı ifadelerde bulundu.

 

28 yıl önce evinin önünde suikast ile öldürülen Gazeteci Uğur Mumcu cinayetini Mehmet Ağar'ın yaptığı iddia eden Sedat Peker;"Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar’dır" dedi.

YENİ UYUŞTURUCU GÜZERGAHI

Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın uyuşturucu için Venezuela gittiğini iddia eden Sedat Peker; " 4 ton 900 kilo kokain yakalandıktan sonra yeni güzergah kurmak için Venezuela’ya kim gitti? Eski başkanımız Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım... O mal yakalandıktan sonra bu senenin başında, şubat ayında gitti 4 gün kaldı." dedi.

MERKEZ MEDYASI YER VERMEDİ.

Sedat Peker'in bu çok önemli iddiaları yayınlanırken özellikle Sosyal Medya'da yer yerinden oynadı. youtube.com/c/sedatpekerreis kanalından yayın yapan Sedat Peker'in videoları sadece kendi kanalında 50.282.745 defa izlendi. HalkTv, KRT, TV5 ve Tele1 kanalları dışında neredeyse hiç bir kanal gündemine bile almaması ise herkes tarafından tepkiyle karşılandı.