Sarıveliler’de Halil Kulak çıkışı büyük ses getirdi.

Sarıveliler’de Halil Kulak çıkışı büyük ses getirdi.
31 Mart seçimlerinde Sarıveliler’de çok farklı sonuçlar çıkabilir.
AK Parti Sarıveliler’de ikinci defa Hayri Samur’u aday yapması muhalefet tarafında hareketlilik başlattı. Sarıveliler Siyasetinin güçlü isimlerinde Halil Kulak Bağımsız aday olacağını açıklamasından sonra Muhalefet partilerinin tabanında büyük ilgi gördü. 
Gazeteci Hüseyin Ölger’e açıklamalarda bulunan Sarıveliler Bağımsız Belediye Başkan adayı Halil Kulak; “ Allah’a şükürler olsun bugüne kadar görmediğimiz ilgi ile karşı karşıyayız. Mevcut Başkandan yorulan Sarıveliler halkı bize müthiş bir şekilde destek veriyor. Allah nasip ederse seçimi kazandıktan sonra hangi görüşten olursa olsun bütün Sarıveliler halkını kucaklayacağız. Ve İlçenin nasıl yönetildiğini borçsuz bir belediyenin nasıl olacağını herkese göstereceğiz. ” Dedi.
 
CHP,MHP,İYİ Parti ve Saadet Partisinin tabanından büyük destek gördüklerini söyleyen Halil Kulak; “ Bildiğiniz gibi uzun süre AK Parti içerisinde siyaset yaptık. Teşkilat bizim emeklerimizle kuruldu. Bağımsız aday olduktan sonra CHP,MHP,İYİ Parti ve Saadet Partisinin tabanından büyük ilgi görmemizle beraber en büyük desteği AK Parti’nin tabanından görüyoruz. Biz bütün halkımızı kucaklamak için partiler üstü bir hareket başlatıyoruz. Allah nasip ederde seçimi kazanırsak asla bir partinin çatısı altında olmayacağım. Bağımsız aday oldum Başkanlığı da Bağımsız olarak sürdüreceğim. Amacım partizanlık değil, halkıma hizmettir. Biz Diklenmeden Dik durarak siyaset yapacağız bunu da herhangi bir partinin bayrağı altında değil, Sarıveliler Belediyesinin Bayrağı altında yapacağız.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger, Bağımsız aday Halil Kulak’a başarılar dileyerek; “ İlçe de ufak gezinti yaptık ve size karşı ilginin büyük olduğunu gördük. Sarıveliler ve Sizin için hayırlı olan neyse inşallah o şekilde olur.” Dedi.