Saadet Partisi seçim startını verdi.

Saadet Partisi seçim startını verdi.
Saadet Partisi Karaman Milletvekili adayları haber sitemize ziyarette bulundu.
Saadet Partisi Karaman Milletvekili adayları haber sitemize ziyaret ederek Seçim startını verdi.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin ve Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban ile birlikte Haber siteimize ziyarette bulunan Milletvekili adayları Orhan Soydan ve Ali Çiftçi seçim sürecinde neler yapacakları hakkında bilgi verdi.
 
Saadet Partisinin Milli Görüş'ün tek siyasi partisi olduğunun altını çizen Milletvekili 1. Sıra adayı Orhan Soydan," 1969'dan bu yana Milli Görüş bu aziz milleti asla kandırmadı ve kandırılmadı. Karaman'lı lar biliyor ki; Saadet Partisi bir karar aldıysa Allah'ın izniyle bunun altından hayırlı bir sonuç çıkar. 1974'de Nasıl ki MSP-CHP ittifakı gerçekleşmiş ve sonucunda Müslüman Türk olan Kıbrıs'lı kardeşlerimizi zulümden kurtarmışsa yine aynı inanç ve azimle ittifakında içerisinde yerini almış ve ülkemize hayırlı hizmet etmek için yola çıkmıştır." dedi.
 
"Tedavi edecek olan İlacın tadı narhoştur ve acıdır ama hastalıktan kurtaracak olan şifa orada saklıdır." diyen Orhan Soydan ; "Bizi CHP ile ittifak yapmamızı eleştirenler önümüzde ki günlerde iyiki yaptınız, iyiki böyle bir karar aldınız diyecekler. Bakın hep beraber göreceğiz Karaman'da tarihi bir rekor kıracağız. bugüne kadar gördüğümüz ilginin yüz katı ilgi görüyoruz halkımızdan takdir topluyoruz dersem emin olun abartmış olmam." dedi.
 
Saadet Partisi "Millet" İttifakında varlığıyla ve bayrağı altında girdiğinin altını çizen 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Çiftçi ; " Rahmetli Erbakan hocamızın bize emir verdiği en önemli konulardan biri de 'Milli Görüş'ün bayrağı olmadan Türkiye'de seçim olamaz' biz bu inançla hareket eder ve seçim startejisini buna göre uygularız. Elbette AK Parti ile görüşmelerimiz oldu ama partimizin bayrağı olmadan seçime girilmesi teklifi verildi. Şimdi elimizi vicdanımıza koyarak düşünelim. AK Parti MHP'nin bayrağına evet derken birnevi baba ocağı olan Saadet Partisinin bayrağını neden istemedi. Bizim böyle birşeyi asla ve asla kabul etmeyeceğimizi bilidği halde bu şeklilde bir teklifi nasıl anlamamız gerekiyor? Bizimle ittifak yapmak istemeyen AK Parti'nni ta kendisidir." dedi.
 
Saadet Partisinin her daim seçime hazır olduğunun altını çizen İl Başkanı Şaban Şahin; " En hızlı bir şekilde seçim sürecini başlatan Saadet Partisi oldu. Çünkü bizde menfaat hesapları yapılmıyor, Menfaati Hâk olan bir teşkilatın üyelerinin bekledikleri tek şey verilecek olan talimattır. İhale, rant, makam gibi beklentiler olmadığı için hızlı bir şekilde seçim çalışmasına başladık." dedi.
 
Her seçim konuşulan sandık hırsızlığının bu seçimde asla yapılamayacağını belirten İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban; " Bütün İlçe - Mahalle ve köylerde sandık müşahitlerimiz göreve hazırlar, eğitimlerini alıyorlar. Allah'ın inziyle sandıklara sahip çıkacağız." dedi.
 
Saadet Partisinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Karamaninsesi.com Genel Yayın Yöneymeni Hüseyin Ölger; " Allah yardımcınız olsun, Milli Görüş inancının ülkemize her daim faydasının olduğunu anlatmaya gerek yok. Ülkemiz ve Karamanımız için hayırlı bir seçim olmasını temenni ediyor. Ve seçim startının verildiği dönemde ilk ziyaretin haber sitemize yapılmasından dolayı da sizlere teşekkür ediyorum." dedi.