Mehmet Er’i Günah keçisi seçiyorlar

Mehmet Er’i Günah keçisi seçiyorlar
Seçim sürecinde entrikalar çeviren bazı kesimler şimdi kaybetmenin faturasını Mehmet Er’e kesmeye çalışıyorlar.
31 Mart seçimleri Türkiye tarihinin belki de en önemli seçimlerinden biri haline geldi. AK Parti 25-30 yıldır yönettiği İstanbul ve Ankara gibi şehirleri kaybederken hiç beklenmeyen Karaman ise AK Partiye adeta şok etkisi yarattı.
 
Karaman halkını çantada keklik gören sözde sendikacı sofiler ve onların siyasi uzantıları Konya’dan adam getirerek Karaman halkının önüne koydu. “Biz getirdik, Sizde kabul edeceksiniz” anlayışı ile hareket ettiler.
Tabii bunu yapmadan önce mevcut başkan Ertuğrul Çalışkan'a iftiralar attılar. Ertuğrul Çalışkan hakkında yapmadığı şeyleri yapmış gibi bir dosya hazırlayıp Cumhurbaşkanına kadar götürenler bu mağlubiyetin gerçek sorumlularıdır.
 
Karamaninsesi.com’un yaptığı bir haberi “Ertuğrul Çalışkan yaptırdı” diyerek alçak ve adice iftira atanlar, Fetö ile ilişkisi net olarak bilinmese de onlara destek veren parti içinde ki AKP’LİLER dün akşam ki yenilgiyi İl Başkanı Mehmet Er’in üzerine atmaya yani günah keçisi ilan etmeye hazırlanıyorlar.
 
Seçim çalışması boyunca Mehmet Er’i saf dışı etmeye çalışan Başkan adayı Mahmut Sami Şahin ve sadece benim istediğim olsun diyen Milletvekili Recep Şeker seçim boyunca Medya’yı ve AK Parti’nin samimi gönüllülerini saf dışı etmiş ve dere görülmeden paçaları sıvayıp kazandık edalarıyla dolaşmışlardı.
 
Karaman halkını küçük gören bu zihniyetler, Karaman halkının tokadını adeta sinesinde hissettiler. Karaman halkı kendi öz evladı Savaş Kalaycı’ya sahip çıktı. Savaş Kalaycı ve Ekibinin gece gündüz çalışması karşısında Evvela Cenab-ı Allah sonra aziz milletimiz karşılığını verdi.
 
Şimdi ne mi olmalı?
 
İl Başkanı Mehmet Er’in etrafında çöreklenen örümcek ağları temizlenmeli. Bu noktada tüm teşkilat Mehmet Er’in arkasında sağlamca durmalı. Karamaninsesi.com başta olmak üzere birçok medya kuruluşuna ambargo koyma ve düşman ilan etme yerine hepsiyle kucaklaşmalı. Tabii bizi muhalif medya gördüğünüz için sözlerimize inanmaya bilirsiniz. (Hiç de umurumuzda değil) Tabi siz bilirsiniz.
Ertuğrul Çalışkan’ı tekrar aday yapın dedik dinlemediniz! Mahmut Sami yanlış yapıyor dedik dinlemediniz! Bari şimdi dinleyin.!
 
AK Parti mi kaybetti yoksa Mahmut Sami’mi kaybetti? Sorusunu soranlar; Partiler zaten insanlardan oluşur. Onun için 31 Mart seçimini Mahmut Sami ve cenahı kaybettirdi, AK Parti Kaybetti. Bu kadar basit.
 
Savaş Kalaycı tekrar Karaman’a hayırlı olsun, Kazanan Karaman halkı olsun.