Mahmut Sami Şahin’den haber sitemize ziyaret

Mahmut Sami Şahin’den haber sitemize ziyaret
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin haber sitemize ziyarette bulundu.
Basın ve diğer kurumları ziyaret eden AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin karamaninsesi.com’a ziyarette bulunarak Gazeteci Hüseyin Ölger’le seçim çalışmasını değerlendirdi.
 
Karaman’ın özellikle ekonomik olarak önü açık ve zengin bir şehir olduğunun altını çizen Mahmut Sami Şahin; “ Karaman Ekonomisi bugün nüfusuna göre Türkiye’nin en büyük ekonomilerinden bir tanesi. Bu Karaman halkı için büyük bir şans bunu hep beraber değerlendirmemiz gerekiyor. Tabi sadece Gıda üzerine diğer alanlarda da üreten bir Karaman olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii Karaman ekonomisine sadece Sanayii olarak değil, İnanç turizmi açısından da bakmak lazım. İslam dini dışında diğer semavi dinler içinde önemli bir şehirdir. İnşallah bunları değerlendireceğiz.” Dedi.
 
Seçim sürecini de değerlendiren AK Parti adayı Mahmut Sami Şahin, Özellikle MHP lideri Devlet Bahçeli’nin siyasi kararlarının çok değerli olduğunun altını çizerek Cumhur İttifakına verdiği önemi çok değerli bulduklarını söyledi. Mahmut Sami Şahin konuşmasında; “ Ülkemiz tarihi bir seçime girerken Cumhur İttifakının güçlü bir şekilde ilerlemesi için MHP Lider sayın Bahçeli’yi de takdir etmek gerekir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için yaptığı mücadeleye destek vermesi gerçek bir Devlet adamı olduğunu göstermektedir. MHP’nin değerli Başkan adayı Savaş Kalaycı ile de tanıştık çok iyi çok değerli bir insan, İnşallah MHP’li kardeşlerimizden de seçimde destek bekliyoruz.” Dedi.
 
Basın Kuruluşlarının Demokraside büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Mahmut Sami Şahin; “ Doğru ve tarafsız yayıncılık yapan Basın kuruluşları ülkemizin Demokrasisi açısından önemli bir kuvvettir. Yapılan hizmetleri tarafsız bir şekilde halkımıza ulaştıran medya kuruluşları bu bağlamda halkımıza büyük hizmet vermektedir. Bu noktada sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.
 
AK Parti adayı Mahmut Sami Şahin’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir. Ülkemiz için Karaman için hayırlı olan sonuç neyse İnşallah 31 Martta bu sonucu görürüz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar dileriz.” Dedi.