İTFAİYEDEN RESMİ KURUMLARA YÖNELİK YANGIN TATBİKATI

İTFAİYEDEN RESMİ KURUMLARA YÖNELİK YANGIN TATBİKATI
Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Karamandaki resmi kurumlara istek geldiği takdirde yangın tatbikatı yaparak kurum çalışanlarına yangına ilk müdahale hakkında bilgiler veriyor.
Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Karaman’daki resmi kurumlara istek geldiği takdirde yangın tatbikatı yaparak kurum çalışanlarına yangına ilk müdahale hakkında bilgiler veriyor.
 
Türk Telekom Karaman İl Müdürlüğü çalışanlarının isteği ile bugün (24 Haziran Perşembe) Türk Telekom Ana Şantiyesinde düzenlenen tatbikatta, itfaiye ekipleri kurum çalışanlarını; yangına ilk müdahale, yangın tüpü kullanma, ilk yardım ve kurtarma gibi  önemli hususlarda bilgilendirdi.
           
Karaman Belediyesi İtfaiye Çavuşu Mehmet Kumru yaptığı açıklamada: “Bugün burada çalışan arkadaşlarımız, her hangi bir yangın anında, itfaiye gelene kadar kendilerini riske atmadan nasıl müdahalede bulunacaklarını öğreniyorlar. Türk Telekom şantiyesinde bulunan telefon hattı kablolarına ve yangına mehilli birçok malzemeye her hangi bir yangın durumunda ilk müdahalenin yapılmasının hayati önemi vardır. Biz bu amaçla tatbikatlar düzenleyerek, burada bulunan işçilerin yangın konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz. Bu tür tatbikatlar diğer resmi kurumlarda da devam edecek.” dedi.