Gazeteci Hüseyin Ölger’in tahmini yine tuttu

Gazeteci Hüseyin Ölger’in tahmini yine tuttu
Ali Ankaralı’nın yarışmasında Hüseyin Ölger birinci oldu.
Karaman’ın ünlü Mali Müşavirlerinden Ali Ankaralı geçtiğimiz hafta “Seçim sonuçlarını bilene çeyrek altın hediye edeceğim.” Diyerek bir yarışma hazırladı.
Karamaninsesi.com genel yayın yönetmeni Gazeteci Hüseyin Ölger, Ali Ankaralı’nın yarışmasında seçimin tahminlerini yazdı.
 
31 Mart akşamı sandıklar açıldıktan sonra Hüseyin Ölger’in tahminleriyle neredeyse aynı sonuçlar çıktı. Mali Müşavir Ali Ankaralı dün Hüseyin Ölger’i ofisine davet ederek söz verdiği çeyrek altını takdim etti.
 
Mali Müşavir Ali Ankaralı şunları söyledi; “ Biz bir yarışma bir hediyeleşme düzenledik, seçim tahmini en iyi olan kişiye çeyrek altın sözü vermiştik. Tahminleri en iyi şekilde tutturan Hüseyin Ölger kardeşime bu altını hediye ediyorum. Hüseyin’le facebookta sürekli tatlı bir şekilde tartışırız. Ama şunu söylerim ki; Hüseyin Yalakalık yapmayan doğruları yazan bir gazeteci kendisini takdir ediyorum.” Dedi.
 
Ali Ankaralı’ya hediyesinden dolayı teşekkür eden Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Ali Abi bizim sevdiğimiz değerli bir abimizdir. Seçim tahminini bilene çeyrek altın hediye edeceğim diyerek bir yarışma düzenlemişti. Bizde tahminlerimizi yaptık. En iyi tahmin yapan kişi olduk. Ali abinin kendisi altın gibi değerlidir bizim için kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
İLGİLİ HABER