İddia Ediyoruz Ahmet Akça ile devam

İddia Ediyoruz Ahmet Akça ile devam
Karamaninsesi.com okuyucuları iyi bilir siyasi tahminlerimiz her zaman tutar.

Gazeteci Hüseyin Ölger Ak Parti Merkez ilçe Başkanının kim olacağını değerlendiren bir yazı yazdı. İşte o kısa Yazı.

Yaklaşık 3 yıldır Kerim Dereli yönetiminin yürüttüğü İl Teşkilatının Belediye ile gösterdiği birlik mesajları Ak Parti genel merkezinde hoşuna gitti. Sadece İl teşkilatının değil Merkez ilçe teşkilatının da aynı uyumluluğu göstermesi yönetim başarısında büyük rol oynamakta olduğu herkes tarafından biliniyor.

Geçtiğimiz yerel seçimler sebebiyle Merkez ilçe başkanlığını bırakan Celalettin Güngörerʹin yerine gelen Ahmet Akçaʹda aynı birlik ve uyumluluk şartlarına uymak zorunda idi. Keyfi değil teşkilatın başarısı için mecburi uymak zorundaydı. Ve öyle de oldu.! 

Karaman il teşkilatı başta olmak üzere, Karaman Belediyesi ve il genel meclisi ile sürekli istişareli bir şekilde haraket eden Ahmet Akça Teşkilatın aradığı adam ünvanını kazandı. Tabii bu karamaninsesi.comʹun yaklaşık 10 ayda gördüğü siyasi pencere bu şekilde. 

Ak Parti genel merkezi bu şekilde uyumlu olan bir başkanla çalışmak istermi istemez mi? Bilinmez ama bu pazar bunun cevabını net bir şekilde göreceğiz. Bilidiğiniz gibi Ak Parti Karaman Teşkilatı bu hafta sonu Merkez ilçe kongresini yapacak ve Kongre de kaç liste halinde gideceği ise bilinmiyor.

Şu an itibariyle 2 aday olduğu biliniyor bunlardan biri Ahmet Akça diğeri ise Aziz Selçuk.
(Adaylığını açıklarken Karamaninsesi.comʹu davet bile etmek istemeyen Aziz Selçuk.) 

Karamaninsesi.comʹu takip edenler şunu iyi bilir ki; Karamaninsesi.com siyaset kulislerini en iyi şekilde takip eder, yorumlar ve "Siyasette hiç bir şey tesadüf değildir." kuralını en iyi bir şekilde benimser ve ona göre tahminlerini okuyucularına sunar.

Günlerdir birçok siyasi dostlarımız bizlere tahminlerimizi soruyor bizden cevap bekliyordu.

El Cevap ; Yukarı da ki belirttiğimiz olaylar sonucunda Karamaninsesi.comʹun tahmini Ahmet Akçaʹdan yana olacak. Birlik ve beraberliği güçlendiren bir merkez ilçe başkanı görevine devam eder, tahmininde bulunuyoruz. Aziz Selçukʹun bizi umursamadığı basın toplantısına bile davet etmediği için Ahmet Akça demiyoruz, duygularımızla işimi karıştırmıyoruz. Gayibi yalnız Allah bilir biz tahminimizi söylüyoruz. Ak Parti Ahmet Akça ile yola devam eder..

Karamanʹda siyasi gücü olan tek bir Aziz var, Herkeste onu bilir be Azizim..!