Daha Başkan Olmadan Hizmete Başladı!

Daha Başkan Olmadan Hizmete Başladı!
Akçaşehir Belediye Başkan adayı Soner YEŞİLDAŞ, Akçaşehir çiftçisini ve Akçaşehir'li kadınları Konya'ya Götürüyor.
Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş seçim öncesi yürüttüğü çalışmalarda dur durak bilmediği gibi, nasıl bir belediye başkanı olacağının da ip uçlarını vermeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta Konya'da düzenlenecek olan Tarım Fuarı için tüm Akçaşehir çiftçisine bir davet mesajı yayınlayan CHP'li Başkan Adayı Soner Yeşildaş, gelişen tarım teknolojilerinden haberdar olmak Akçaşehir gibi tarımsal merkez olan yörelerde hayati önem taşır. Bunu biliyoruz ve buna uygun çalışmalar yürüteceğimizin de şimdiden sözünü veriyoruz, dedi. Fuar gezisi günübirlik ve öğle yemeği de dahil olmak üzere tüm katılımcılara ücretsiz olacak.
 
Başkan Adayı Yeşildaş sosyal medya hesabından yayınladığı davet mesajında; "Tarım Fuarı'na Gidiyoruz.. Bir tarım memleketi olan Akçaşehir'imizdeki özellikle genç çiftçi kardeşlerim gelişen teknolojiden haberdar olsun, tarımsal çalışmalarımız kendisini geliştirerek devam etsin, memleketimiz kalkınsın düşüncesiyle tüm fırsatları değerlendirmeli, imkanlardan faydalanmalıyız. Biz bu çalışmalara her zaman öncülük edeceğiz.. Sözümüz söz. Günübirlik ve ücretsiz olan programa katılmak isteyen tüm hemşehrilerimi Konya Tarım Fuarı gezisine davet ediyorum. Haydi, birlikte gezelim.." sözlerine yer verdi.
 
Başkan Adayı Yeşildaş'tan 8 Mart'ta Kadınlara Büyük Jest
 
Akçaşehir'in genç, vizyoner ve sevilen CHP'li Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş' tan bir jest de kadınlar için geldi. 6 Mart Çarşamba günü çiftçilikle uğraşan Akçaşehirliler için Konya Tarım Fuarı'na bir gezi programı düzenleyen Yeşildaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınlar için de Konya gezisi içerikli bir etkinlik tertip etti. 8 Mart Cuma günü düzenlenecek gezi programı günübirlik ve öğle yemeği de dahil ücretsiz olacak. Tüm Akçaşehirli kadınların geziye davetli olduğunu belirten Başkan Adayı Soner Yeşildaş, bu tür etkinlik ve organizasyonları bundan sonra da sık sık tekrar edeceklerini, Akçaşehir'in her alanda gelişmesi ile birlikte sosyal anlamda da zenginleşmesi için büyük çaba göstereceklerini ifade etti.