Karamaninsesi.com gündemi bilen medya oldu.

Karamaninsesi.com gündemi bilen medya oldu.
Karamaninsesi.com Kongrelerde kimin kazanacağını hep bilen tek haber sitesi oldu.

 Ak Parti Merkez ilçe kongresi ile başlayan Kongre süreçlerinde karamaninsesi.com’un kazanacak dediği adayların hepsi kazandı. 

AK Parti Merkez İlçe Kongresi

İlk olarak 17 Aralık Cumartesi günü yapılan AK Parti Merkez ilçe kongresinde Celalettin Güngörer ile Kasım Özel’in yarışmıştı. karamaninsesi.com olarak Celalettin Güngörer’in büyük bir farkla kazanacağını günler önce söylemiştik. Cumartesi günü yapılan kongrenin sonuçlarının açıklanmasına yaklaşık iki saat kala Celalettin Güngörer’in %80 oyla kazanacağının Manşet tasarımını yapmış ve elimizde hazır bulundurmuştuk. Saat: 17.00’de sandıklar açılmış bize sonuçlar gelmişti. Rakamları anket motoruna koyduğumuz ne %79 nede %81 tam olarak %80 oy çıkmıştı. Böylelikle sonucu 2 saat önce bilmiş olduk.

ASKF Kongresi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Karaman şube kongresinde Celalettin Özden ve Mustafa Kurşun seçim için yarışmıştı. Kongre gününe günler öncesinden her iki tarafta hazırlıklarını yapma aşamasındayken Celalettin Özden’in uygun olduğunu ve kazanacağını ( Bütün ASKF yöneticileri şahittir) hem duyurduk hemde üzerimize düşen görevi yerine getirmiştik. 21 Şubat Salı günü yapılan ASKF Kongresinde kazanmasını istediğimiz Celalettin Özden oyların çoğunluğunu alarak kazandı.

Ziraat Odası Seçimleri

Geçtiğimiz Cumartesi günü Karaman Ziraat Odası seçimleri Recep Muğlu ve Halit Karaduman arasında gerçekleşti. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Recep Muğlu’nun kazanacağını iddia etmiş ve kongreden 2 gün önce “Kongre Sonucu Belli gibi” şeklinde haber yapmıştık. Ve Cumartesi günü yapılan kongrede 2 gün önceden duyurduğumuz Recep Muğlu seçim kazanarak Ziraat odası seçimlerini kazandı.

AK Parti İl Kongresi

Büyük bir iddia ve çekişmeli geçen Ak Parti il kongresi Cumartesi günü Demosan otelde gerçekleşti. Kerim Dereli ve Süleyman Atik’in yarıştığı kongrede Kerim Dereli’nin öyle veya böyle kesin kazanacağını defalarca haber yaptık. Tüm imkânları elinde tutan Süleyman Atik’e karşı teşkilatta sevilen isim olan Kerim Dereli’nin güçlü olduğunu ve teşkilatın etrafında kenetlendiğini okuyucularımıza duyurmuştuk. 24 Mart Cumartesi günü yapılan kongrede Kerim Dereli 4 oy farkla AK Parti il kongresini kazandı.

Karamaninsesi.com Her geçen gün büyüyor

4 Kongrede de tahminleri tutan Karamaninsesi.com Gündemi takip etmeye ve gündem belirlemeye devam edecek. Okuyucularının verdiği destekle her geçen gün daha da büyüyen Karamaninsesi.com, halkın içinden olduğunu ispatlayarak gerçekten de Karaman’ın Sesi olduğunu ispat etmiş oldu. 
Haber sitemizi okumaya devam edin..

İLGİLİ HABERLER