Fatih Gülcan; Uyum içerisinde çalışacağız

Fatih Gülcan; Uyum içerisinde çalışacağız
Karaman Belediyesi Belediye Meclis üyesi ve ONGUN AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gülcan için uyumlu çalışacağını söyledi.
Karaman Belediyesinin CHP Meclis üyesi Paşa Evcen, Diyarbakır, Van ve Mardin illerine kayyum atanmasına tepki göstererek “Demokrasiye Darbe” ifadesi kullanmıştı.
 
Kamuoyunda hem tepki hem destek gören Paşa Evcen’in bu açıklamasına MHP’nin tavrının ne olacağı merak konusuydu.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman Belediye Meclis üyesi ve ONGUN AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gülcan konu hakkında Facebook’ta açıklama yayınlayarak, “Paşa Evcen’in görüşüne katılmamakla beraber MHP, AK PARTİ, CHP, BAĞIMSIZ çok kıymetli meclis üyeleri ile beraber eşgüdümlü ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğimizden şüphem olmadığını belirtmek isterim.” Dedi.
 
AK Parti’nin konu hakkında ki tavrı ise merak edilirken şuana kadar bir açıklama yayınlanmadı.
 
CHP Meclis üyesi Paşa Evcen dün yaptığı paylaşımında şunları söylemişti.
 
“Milletin iradesiyle seçilmiş Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınması ve kayyum atanması, milletin iradesiyle seçilenlerin görevlerini yapmalarından alıkonulması demokrasiye bir darbedir ve kabul edilemez. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.”
 
MHP Meclis Üyesi Fatih Gülcan’da şu şekilde paylaşım yaptı.
 
“Karaman Belediye Meclis Üyesi Sayın Paşa Evcen'in gündemdeki konu ile ilgili sosyal medyada yapmış olduğu açıklamaya KATILMAMAKLA beraber; siyaset yapmak ve seçilmekteki asıl amacımız olan Karamanımıza hizmet noktasında tüm siyasi partilerin(MHP, AK PARTİ, CHP, BAĞIMSIZ) çok kıymetli meclis üyeleri ile beraber eşgüdümlü ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğimizden şüphem olmadığını belirtmek isterim.”