Derviş Ceyhanʹdan Açıklama Geldi

Derviş Ceyhanʹdan Açıklama Geldi
Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, dünkü haber hakkında açıklama yaptı.
Haber sitemizin dünkü yaptığı haberde Hollanda Sudurağı Derneğinin, Sudurağı belediye başkanı Derviş Ceyhan’a sitem yazısına Başkan Ceyhan’dan cevap geldi.
 
Sudurağı belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan konu hakkında birilerinin şahsına karalama kampanyası başlattığını iddia etti.
 
Sudurağı Belediyesinin haber sitemize yaptığı açıklama yı aynen aktarıyoruz.
 
“Sudurağı Belediye Başkanımız D. Mehmet Ceyhan’ın geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu yurtdışı ziyaretinde Hollanda Sudurağı Derneğini ziyeret etmediği gerekçesi ile son günlerde bazı sitelerde karalama kampanyaları başlatılmıştır.
 
Belirli kişiler tarafından kasıtlı yapıldığı bilinen ve basına yapılan açıklamanın tarafımızın görüşü alınmadan yapıldığının bilinmesini isteriz. Kaldı ki Başkanımız Hollanda da bulunduğu süre içerisinde ilk olarak dernek binasını ziyaret etmek istemiş, fakat derneğin herhangi belli bir hizmet binasının bulunmadığı, Sayın Hasan Güzel tarafından işlerin takip edildiği bilgisi kendisine verilmiştir. Bunun üzerine telefonla aranan Hasan Güzel Bey’e ulaşılamaması üzerine kendisine ulaşabilecek olan kişilere tarafımızla irtibat kurması için haber bırakılmıştır. Diğer ziyaretlerimizin yanı sıra Sayın Güzel’in anne ve babası evlerinde ziyaret edilerek aynı not iletilmesi için tekrar bırakılmış, yine bir dönüş olmamıştır.
 
Ziyaretimiz boyunca kimse tarafından aranmamamıza rağmen, dönüşte Hasan Güzel Bey’in mesajını aldık. Şahsı veya bir başkası tarafından Karamanda bulunan yerel basın kuruluşlarınada aynı mesaj gönderilmiştir.
 
Sonuç olarak bu olayda bir art niyet aramanın doğru olmadığını, yazılanların birtakım çevreler tarafından sırf eleştiri yapabilmek adına yapıldığını düşünüyoruz. Çünkü biz bugüne kadar herkese eşit mesafede olduk. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ile hareket ettik.
 
Yinede bu yanlış anlaşılmadan dolayı haklı olmamıza rağmen, gönüllerinin kırıldığını düşündüğümüz tüm hemşerilerimize en kısa sürede bunu telafi edeceğimizi bildirir, en derin sevgi ve saygılarımızı sunarız.”
 
Sudurağı Belediye Başkanlığı