Bayır'ın paylaşımı çok ses getirdi.

Bayır'ın paylaşımı çok ses getirdi.
Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır sürpriz fetöcülerin olacağını söyledi.
Karaman eski il genel meclis Başkanı Mustafa Bayır'ın Facebook paylaşımını görenleri heyecanlandırdı.
Önümüzde ki günlerde çok farklı kişilerin gözaltına alınacağını ima eden Mustafa Bayır Paylaşımında, " Daha öyle Fetöcüler çıkacak ki, küçücük dilinizi yutacaksınız. Bekleyin görün." dedi.
 
Özellikle Ak Parti tabanında bile rahatsızlıklara neden olan gözaltı olayları iyiden iyiye "Haksızlık ve adaletsizlik yapılıyor" söylemlerine neden olurken, Kamuoyu; Siyaset ve Sendika cenahına girilmediği müddetçe Fetö ile mücadele yapılmadığı kanaatinde.
 
Geçtiğimiz aylarda özel idarede çalışan ve dürüstlüğüyle bilinen Süleyman Aşkan'ın bile görevden alınması herkesi hayrete düşürürken, Fetö gibi bir örgütün finans ayağının Karaman'da ki önderinin sertbest bırakılması çok büyük tepkilere neden olmuştu. İşte bu gelişmeler kamuoyunda adaletsizliğin ve haksızlığın bir göstergesi olarak görülmesine sebep oluyor.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger'in 15 Temmuz gecesi Aktekke Meydanında yaptığı röportajında " Sizce 1 yıl içerisinde Adaletsizlik ve Haksızlık yapıldı mı?" sorusuna hemen hemen herkesin "Yapıldı" cevabı vermesi bu kötü gidişatın bir belgesi olarak gözler önünde duruyor.