BELEDİYEDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR

BELEDİYEDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR
Karaman Belediyesi; vatandaşların su borcu, emlak vergisi, reklâm vergisi ve diğer vergi ödemelerinde kolaylık sağlamak için veznelere pos makinesi yerleştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Mehmet Akkuş belediye veznelerine konulan pos makineleri sayesinde vatandaşların su faturasından, emlak vergisine kadar her türlü borçlarını kredi kartı ile ödeyebileceklerini söyledi.

Akkuş, belediye veznelerine pos makinesi konulduğunu gerekli olan alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyleyerek: “Çağımızın kolaylıklarından belediyemizden hizmet alan bütün vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için bu düzenlemeyi yaptık. Bilgiye ve teknolojik gelişmelere önem veren belediyemiz, bu kapsamda belediye veznelerine konulan pos makineleri sayesinde, isteyen vatandaşımız nakit ödemenin yansıra istediği kredi kartı ile her türlü fatura ödemesini gerçekleştirebilecek. Böylelikle vatandaşlar veznelerde beklemeden ve faturalarının son ödeme tarihini kaçırmadan, cezalı ödeme yapma telaşından kurtulacaklar.”dedi.