MHP'nin Karaman adayı Hüseyin Korkmaz

MHP'nin Karaman adayı Hüseyin Korkmaz
MHP'nin Karaman adayı neredeyse kesinleşti, Konya'dan gelen Hüseyin Korkmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman milletvekiliği için ismi ön plana çıkan Hüseyin Korkmaz’ın ilimizden liste başı olduğu iddia edildi.

MHP Karaman il başkanı Oktay Yılmaz’ın aday olmadığı seçimler öncesinde ,Karaman için aday arayışına giren MHP Genel Merkezi Konya'da ikamet eden ve Konya'da ki bir firmanın yönetim kurulu başkanlığını yapan Hüseyin Korkmaz'ı 1. sıradan aday yapacağı öğrenildi..

HÜSEYİN KORKMAZ KİMDİR ?
 
Konyalı ve yerel bir siyasetçi olan Hüseyin Korkmaz, 1977 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya merkezde tamamlamış, halen İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. 2009 – 2014 yılları arasında MHP Konya İl Başkanlığı yönetim kurulunda görev yapmıştır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli seçimlerde Selçuklu belediyesi Meclis üyeliğine seçilmiş ve Konya Büyük Şehir Belediye Meclis üyeliği ve MHP Grup başkanvekili olarak siyasi hayatına devam etmektedir. Konya merkezde Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır.