Konya'nın Ereğli'sinden İstanbul'a Adalet Yolunda: Emrah Büke'nin Son Yolculuğu

Konya'nın Ereğli'sinden İstanbul'a Adalet Yolunda: Emrah Büke'nin Son Yolculuğu
Emrah Büke, görev sırasında yaşadığı trafik kazasında refüje savruldu ve hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, ancak müdahaleye rağmen Büke'nin hayatı kurtarılamadı.

Emrah Büke, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Konya'nın Ereğli ilçesinden olan Trafik Polisi Emrah Büke, İstanbul'da görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat etti.

Ereğli'de Kamışlıkuyu Mahallesi'nden olan Emrah Büke'nin vefat haberi, ailesine iletildi. Bu acı haber, Konya'nın Ereğli ilçesinde derin bir üzüntüye yol açtı. Şehit Emrah Büke, adaletin sembolü olarak trafik polisi olarak görev yapıyordu ve kendisinden büyük bir saygıyla bahsediliyor.

Görevi sırasında, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde motosikletli trafik polisi Emrah Büke, seyir halindeyken bir trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti.

Önce kaldırıma çarpan Büke, ardından refüje savruldu. Kaza sonrasında hızla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polise, sağlık personeli tarafından ilk yardım müdahalesi yapıldıktan sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.