KAPALI PAZAR ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE

KAPALI PAZAR ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Elmaşehir, Mümine Hatun ve Beyazkent Mahallelerinin kesiştiği noktada yapımı devam eden Kapalı Pazar inşaatında incelemelerde bulundu.

Karaman’ın yıllardır eksikliğini hissettiği Kapalı Semt Pazarı, Belediye Başkanı Uğurlu’nun projeleri arasında yer almış ve tesisin temeli Şubat ayı içerisinde atılmıştı. Karaman Belediyesi’nin kararlı çalışmaları ile inşası her geçen gün ilerleyen Pazar yerinde incelemeler yapan Başkan Uğurlu: “Türkiye’nin en hızlı kalkınma ve gelişme çabası içerisinde bulunan şehirlerinden birisi olan Karaman’da, çok kısa bir süre sonra bu alanın tam bitmiş halini sebzeci esnafımızın ve halkımızın hizmetine sunacağız. Kapalı Pazar Yeri,  kentimizin imajına ciddi katkılar sağlayacak” dedi.

 

           

 

Vatandaşlarımızın sebze, meyve, balık ve temel gıda ihtiyaçlarını haftanın yedi günü buradan rahatlıkla karşılayabileceklerini söyleyen Belediye Başkanı Uğurlu: “Kapalı Pazar yerinin temel çalışmaları ve zemin betonlamasının bir kısmı bitti. Tamamlanan yerlere çelik kolonlar ve kirişler monte edildi. Önümüzdeki günlerde de üzeri kapanacak. Yaklaşık 4 bin metrekarelik alan içerisinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri, idare binası ve otoparkı ile birlikte hizmete kazandırıldığında Türkiye’nin örnek Pazar yerlerinden birisi olacak.” dedi.