EMEKLİLER MİLLETVEKİLİ ADAYINI AÇIKLADI

EMEKLİLER MİLLETVEKİLİ ADAYINI AÇIKLADI
Türkiye Emekliler Derneği Karaman Şubesi, bağımsız milletvekili adayını açıkladı.
Emekliler Derneği’nde düzenlenen aday tanıtımına törenine Dernek Başkanı Abdullah Yılmaz ile bağımsız milletvekili adayı gösterilen Şuayip Altun ve bir gurup emekli katıldı. Kısa bir konuşma yapan Emekliler Derneği Karaman Şube Başkanı Abdullah Yılmaz, dernek olarak emekliler için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
Emeklilerin sorunlarını daha iyi dile getirebilmek için Türkiye’de ilk defa dernek bünyesinde bağımsız bir milletvekili adayı çıkardıklarını ifade eden Yılmaz,ʹʹAramızda konuştuk, anlaştık. Bir arkadaşımızı milletvekili adayı çıkarmaya karar verdik. Bu günde adayımızı açıkladık. Biz çok büyük bir gücüz. Bunun farkına varılmasını istiyoruz. İnşallah çıktığımız bu yolda başarıyı yakalayıp, adayımızı milletvekili yaparız dedi.
Milletvekili adaylığını açıklayan Şuayip Altun ise yıllarca işçi olarak çalışıp emekli olduğunu söyleyerek,ʹʹBen bir emekliyim. Karamanʹda emekliler derneğinin kurucularındanım. Şimdi derneğimizin binlerce üyesi var. Bir emekli olarak emeklinin sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Dernek üyesi arkadaşlarım milletvekili adayı olmamı istediler. Ben de bu teklifi kabul ettim. Karamanʹda 35 bine yakın emekli var. Ben bu insanların oylarına talibim. Mecliste onların sorunlarını en iyi şekilde dile getireceğime inanıyorum. Biz bir parti değiliz. Maddi olarak bir desteğimiz yok. Gücümüzü üyelerimizden alıyoruz. Tüm emeklilerimizi çıktığım bu yolda bana destek olmaya çağırıyorum diye konuştu.