Akçaşehir'den Örnek Davranış

Akçaşehir'den Örnek Davranış
Akçaşehir halkı ve Akçaşehir çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Kahraman Mehmetçiğimizi unutmadı.

Akçaşehir halkı, Akçaşehir çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Afrin'e doğru ilerleyen burada terör örgütleriyle büyük bir mücadele veren kahraman Mehmetçiğimizi unutmadı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrindeki terörist unsurlara yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına Akçaşehir halkı da büyük bir destek verdi. Elmasıyla bilinen belde büyük bir dayanışma örneği göstererek "Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz" sloganıyla öğretmen ve öğrencilerimizin çabası hayırsever, vatanperver vatandaşlarımızın katkılarıyla toplamış olduğu elmaları operasyon bölgesi Afrin'e, Mehmetçiğe dualarla gönderdi.

Akçaşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi okul müdürü Muzaffer Çiftçioğlu açıklamasında: "Bugün burada toplanma sebebimiz Türk milletinin bir beka sorunuyla karşılaştığında birlik ve beraberlik duygularıyla nasıl kenetlendiğini, toplumdaki bütün paydaşlarla nasıl biraraya geldiğimizi bütün dünyaya göstermektir. Halkımız ve öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizde milli, manevi, insani, ahlaki değerlerimizi geliştirebiliyor; yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirebiliyorsak ne mutlu bizlere. Allah şanlı Türk ordumuzu korusun, onları muzaffer eylesin." Dedi.