AK Parti Kongresine mutlaka katılın

AK Parti Kongresine mutlaka katılın
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaman’a gelmesi toki evi alacak olanlara da umut olabilir.

Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık Pazar günü Karaman’a gelerek Ak Parti’nin kongresine katılacak ve ardından bazı açılışlarda bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaman’a gelmesi Toki’den ev alacak olanlara da bir umut oldu. Yaklaşık 5 yıl önce işçi toki evlerine üye olanlar ve peşinatlarını ödeyenler Toki’nin mağduru haline geldiler.

3 ay sonra vereceği 5 ay sonra vereceğiz diyerek sürekli vatandaşı oyalayan Toki Evleri hakkında en son Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Karaman’a gelmiş ve 15 Aralık’ta yani bugün evlerin verileceğini duyurmuştu.

Şuana kadar anahtar teslimi hakkında hiçbir açıklama yapılmazken gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi.

KMÜ Kapalı Spor salonunda Ak Parti’nin Karaman il Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre sonrasında Ak Tekke Meydanında Toplu açılış yapacak ve miting düzenleyecek.

Toki’den ev alanlar ama hala anahtarlarını alamayanlar, AK Parti’nin kongresine katılıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anahtar sözünü alabilirlerse en geç 1 hafta içinde Anahtar teslimi yapılabilir ama sorunu Erdoğan’a iletmezlerse Anahtarlar 6 ay sonrasına belki alabilecekler.

Toki’den ev alanlara sesleniyoruz. Mutlaka Kongreye katılın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anahtar sözünü alın.