17 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAYBOLDU

17 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAYBOLDU
Cumartesi günü Göktepede oturan lise 1. sınıf öğrencisi Yusuf Göktaş kayboldu.
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Göktepe’de oturan 17 yaşındaki Lise 1. sınıf öğrencisi Yusuf Göktaş’ın biran evvel bulunabilmesi için Karaman Emniyeti’ne talimat verdi. Geniş çaplı yapılan aramaya Adana Emniyeti’de destek verecek. Emniyet güçlerinin yanı sıra sivil savunma ve jandarma’da aramaya dâhil edildi.
Karaman Jandarma Alay komutanı Albay Mehmet Kalınsaz Sarıverliler’e giderek sivil savunma ve jandarma’nın aramalarına da bizzat katıldı.
 
Karaman’ın Sarıveliler ilçesine bağlı Göktepe beldesinde aniden ortadan kaybolan 17 yaşındaki Yusuf Köktaşʹdan 3 gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Yusuf Köktaş 29 Ocak Cumartesi günü sabah saatlerinde ilçenin Çukurbağ Mahallesi’nde bulunan evlerinden ailesinden habersiz ayrıldı. Köktaş’ın akşam eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Olayın duyulmasının ardından Karaman Valisi Süleyman Kahraman’da, gencin biran önce bulunması için güvenlik güçlerine talimat verdi. Köktaş’ı arama çalışmalarına Karaman İl Jandarma Alay Komutanlığı’ndan 2 subay, 5 astsubay 39 er ile Adana’dan gelen 12 kişilik AKUT ekibi ve Karaman Sivil Savunma Müdürlüğü’nden gelen 5 kişilik ekipte katıldı.
Dört koldan dağlık ve kırsal arazide yapılan aramalarda Yusuf Köktaş’a ulaşılamadı. Arama çalışmalarının devam ettiği bildirilirken, Göktepe Lisesi’nde okuyan ve ailesine bundan sonra okula gitmeyeceğini söylediği öğrenilen gencin yılbaşından bu yana okuluna da gitmediği bildirildi.