Saadet Partisi Belde Başkanı İş Kazası Geçirdi

Saadet Partisi Belde Başkanı İş Kazası Geçirdi
Saadet Partisi Taşkale İlçe Başkanı Hasan Karaca Ağaç keserken ağır yaralandı.
Önceki gün, dere kenarında kavak ağacı kesmeye çalışan Saadet Partisi Taşkale Belde Başkanı Hasan Karaca (37), kestiği ağacın üzerine düşmesi sonucu yaralanmıştı. Ağır yaralanan Hasan Karaca, Karaman Devlet Hastanesiʹne kaldırılmış. Oradanda  yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesiʹne sevk edilmişti.
 
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı ve bir gurup partili Taşkale Belde Başkanı Hasan Karaca’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
Saadet Partisi ziyaretten sonra açıklamada yaptı. Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş Basına yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Taşkalemizin çalışkan başkanı Hasan Karaca iki gün önce iş kazası geçirmişti. Konya Selçuk Üniversitesinden yapılan tedaviden sonra bugün evine gelen Belde Başkanımız Hasan Karaca şu anda istirahat etmektedir. Sol Ayağında kırıklar bulunan Hasan Karaca’nın sağlık durumu iyiye gitmektedir. En kısa zamanda ayağa kalkması için Saadet Partisi Maddi ve Manevi  hiçbir desteği  esirgemeyecektir.  Hasan Karaca’ya ve Ailesine tekrar geçmiş olsun diyoruz.” Dedi.