Onur Irgat’a köylerde büyük ilgi var.

Onur Irgat’a köylerde büyük ilgi var.
CHP’nin 1. Sıra İl Genel Meclis üyesi Onur Irgat, Siyasetin duayenleriyle köy gezilerine devam ediyor
CHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Onur Irgat, Ekinözü, Yeşildere ve Taşkale Köylerine yaptığı gezilerde, köy halkının Köylerine gelmeyen hizmetlerin özellikle su konusu ve yatırımlardaki adaletsizliklerin artık canlarına tak ettiğini, bu sorunu da CHP ve onun temsilcileri ile çözüleceğine inandıklarını belirttiklerini, bu yüzden de Partimize ve şahsımıza güvendiklerini belirttiklerini söyledi.
 
Köylülerin sorunlarını dinleyen Onur Irgat, kendilerinin seçilmesi durumunda özellikle su konusu ve yatırımlardaki adaletsizlik sorunlarının ortadan kaldırılması konusunun öncelikli vaatleri olduğunu, şu köy bana oy verdi, bu köy oy vermedi ona göre hizmet götürülmesi olaylarının son bulacağını, Karaman’ın bütün köylerine eşit, adil bir şekilde hizmetlerin götürülmesi konusunda çalışarak sorunların takipçisi olacağını ve bu konuda her zaman yanlarında olacağını belirtti.
 
Onur Irgat; “makamda oturmak için değil hizmet götürülmesi için göreve talip oldum, seçilene kadar görünüp seçildikten sonra ortadan kaybolmayacağım ve asla telefonunu kapatmayacağım” dedi.
Irgat ile birlikte Köy Gezilerine önceki dönem il başkanları Yaşar Evcen, Alaaddin Işık, Osman Nuri Koçak, Zeki Gülseven ile önceki dönem İl Genel Meclisi üyesi Durmuş Ali Güzeloğlu ve yöneticiler katıldı.