Mevlüt Akgün Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Mevlüt Akgün Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.
Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Devlet Bahçeli’nin henüz Ak Parti’de siyaset yapan kişileri eleştirmesini eleştirdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde, başta Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu olmak üzere bazı AK Partilileri sert bir dille eleştirmiş ve bu kişiler için “ Ülkemizin başına ne çoraplar ördüğü herkesin malumudur.” Diyerek bunun talihsiz bir olay olduğunu belirtmişti.
 
Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’un henüz AK Parti de olmasına rağmen Devlet Bahçeli’nin bu kişileri sert bir dille eleştirip İYİ Partililere de “Yuvaya Dönün” çağrısı yapmasının ciddi bir çelişki olduğunu belirtti.
 
Mevlüt Akgün Facebook sayfasında yaptığı paylaşımda; “ MHP den ayrılıp yeni bir parti kuran,seçime gidip TBMM de grup oluşturan Ve kendi kulvarlarına giden İYİ Partililere ,kongre öncesi “Yuvaya Dönün” çağrısı yapan sayın Bahçeli nin,henüz Ak Partide yoluna devam eden ,Ancak yanlış gördüğü hususları yüksek perdeden eleştiren bazı kişiliklere yönelik,ayar çekmeleri ve ağır eleştirileri ciddi bir çelişki olsa gerek..” dedi.