KAMİL UĞURLU, 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

KAMİL UĞURLU, 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Belediye Başkanı 1 yılda yaptıklarından ziyade yapacaklarını anlattı.
Geçtiğimiz Hafta Muhalefet partileri Belediye başkanı Kamil Uğurlu’yu 1 yılda hiçbir iş yapmadığını iddia ederek eleştirmişlerdi.
 
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu bugün basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında Polis evinde bir araya gelerek 1 yılda yaptıklarını! Anlattı.  Yaklaşık 2 saat süren kahvaltı programında 1 yılını değerlendiren Başkan Uğurlu “Biz kimseye gösteriş yapmıyoruz, yeter ki Karaman kazansın Belediyenin ismi çıkmasın önemli değil” diyerek muhalefete gönderme yaptı.
 
1 yılda yapılan hizmetlerin anlatılması için düzenlenen kahvaltı toplantısın da daha çok yapılacak olan projelerin anlatılması tuhaf karşılandı.
 
Geçtiğimiz bir yıl içerisinde büyük projeler ürettiklerini ve bunların hayata geçirilmesinde Karaman Belediyesi’nin hızlı bir şekilde çalışmalar yaptığını ifade eden Başkan Uğurlu: “Belediye olarak çok güzel projeler yaptık. Hayvan Pazarı ve Hayvan Barınağı, Dereköy ve Gökçe Çamlığı Mesire Alanı, Doğukışla Kent Ormanı, Hanımlar Lokali ve Elişi Kursları, Sevgi Evi Erkek Spor Bölümü, Otopark Alanları, Spor Parkları, İmar Uygulamaları ve Çukurbahçe.
Biz bir işi başlatırken asla görüntü için yapmıyoruz.” Dedi.
 
AĞAÇ DİKMEK İÇİN TOPLUMSAL UZLAŞI
 
Başbakan Erdoğan’ın Özellikle Türban konusunda “Toplumsal Uzlaşı Lazım” demesini örnek alan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman Kalesi’ne dikilmesi gereken ağaçlandırma için Toplumsal Uzlaşı lazım dedi.
 
Bir basın mensubunun Karaman Kalesinin çevre düzenlemesi ile ilgili sorusunu cevaplayan Uğurlu: “Karaman Kalesindeki büyük ağaçlardan kale gözükmüyor. Biz belediye olarak hemen bu ağaçları kaldırıp buralara bodur ağaçlar ekebiliriz. Modern bir peyzaj uygulaması yapabiliriz. Fakat bunun toplumsal uzlaşı ile yapılmasını istiyoruz. Bunu geniş katılımlı bir toplantıda gündeme getirip bu uzlaşıyı sağlayabiliriz.” diye konuştu.