İsmet Paşa Caddesi 9 günde bitti

İsmet Paşa Caddesi 9 günde bitti
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın talimatıyla İsmet Paşa caddesinde başlayan tadilat 9 günde bitmesi herkesin takdiri topladı.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı geçtiğimiz hafta İsmet Paşa caddesinde sürekli patlayan su borularının değişmesi için talimat vermişti. Cadde esnafı çalışmayı yerinde bulurken en büyük endişeleri eski günlerde ki gibi aylarca sürecek olmasıydı.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı cadde esnafına 15 günde bitereceklerinin sözünü vermişti. Belediye ekipleri hiç ara vermeden 24 saat çalıştılar. 15 günde bitmesi planlanan çalışmanın 9 günde bitmesi herkesi hem şaşırttı hemde sevindirdi. 

Görüştüğümüz esnaflar Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı tebrik ederken; " Bu şekilde hızlı bir çalışmaya hiç şahit olmamıştık, Başkanımız gerçekten bizi hem sevindirdi hemde şaşırttı. Demek kl üzerine düştüğünde herşey yapılabiliyormuş. Savaş Kalaycı'ya ve bütün Belediye Ekiplerine teşekkür ediyoruz." dediler.

KAMİL UĞURLU ZAMANINDA 85 GÜN SÜRMÜŞTÜ

Karamanın eski Belediye Başkanlarından Kamil Uğurlu zamanında 1. İstasyon caddesinde de aynı şekilde düzenleme yapılmış ama yaklaşık 85 gün süren çalışma esnafı ve vatandaşları mağdur etmişti.

 

İLGİLİ HABER: