Kamil Uğurlu, Esnafı mağdur edince ortalık karıştı.

Kamil Uğurlu, Esnafı mağdur edince ortalık karıştı.
Yaklaşık 2 aydır toz topraktan geçilmeyen 1. İstasyon caddesi vatandaşları bıktırmaya başladı.

 Belediye Başkanı Kamil Uğurluʹnun talimatıyla 2. istasyon caddesinde yapılan yol çalışması esnafı sonunda kızdırdı. Yaklaşık 2 aydır toz topraktan geçilmeyen 1. İstasyon caddesi beraberinde esnafı da mağdur ediyor.

Cumartesi günü 1. İstasyon caddesini gezen Belediye Bşkanı Kamil Uğurlu cadde üzerinde ki bir esnafla tartıştı. Neredeyse büyük bir kavgaya dönüşecek olan tartışma Kamil Uğurluʹnun olay yerinden hızla uzaklaşmasıyla son buldu.

Olay yerindeki şahitlerin iddiasına göre; Cadde üzerinde çiçek satışı yapan B. Y. adlı bir esnaf, Belediye başkanına mağdur olduğunu belirtmesi üzerine Kamil Uğurlu " Bu işler teknik konu siz anlamazsınız" şeklinde cevap vermesi tartışmayı alevlendirdi.
Esnaf B. Y. " Ne tekniği lan ben 10 milyar zarar ettim ne zorum var benim 2 aydır burası böyle şimdi de kaldırım 2 santim yüksek olmuş diye tekrardan yapacağınızı söylüyorsunuz, nedir bu rezalet" diye tepki gösterdi.

Olaya şahit olanların anlattıklarına göre Belediye başkanının yanında bulunan Mustafa Kurşun ve Yücel Erdemsoyʹun esnafın tepkisi karşısında bazı kafa hareketleri yaptığını bu kafa hareketinin esnafı tehdit manasına geldiğini belirttiler. 

Esnafla tartışan Başkan ve yanındakiler Esnaf B. Y.ʹin tepkisinden sonra olay yerini hızlı bir şekilde terkederken bazı esnafların Başkana taş attıkları da öğrenildi.