İYİ Parti Taşeline çıkarma yaptı

İYİ Parti Taşeline çıkarma yaptı
İYİ Parti Karaman İl Başkanı ve Beraberindeki Heyet Göktepe Beldesi Ziyaret Etti.
Göktepe'de yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Hatipoğlu '' Bizler memleketin her köşesini tek tek dolaşıp, milletin dertlerini dinleyip, dertlerini çözme adına onların sesini en yüksek sesle milletin meclisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde dile getirmeye aynı zamanda sorunlarının çözüm yollarını bilimsel çalışmalarımızla kamuoyuna sunmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.'' dedi.
 
Göktepe Belediye Başkan Vekili Süleyman Gezer'i de makamında ziyaret eden Hatipoğlu: ''Salgın (Pandemi.) Öncesinde de vatandaşın arasında, sokakta olan, milletin derdini kendi derdi bilen ve yerinde dinleyen Genel Başkanımız Meral Akşener: Bu sorunları T.B.M.M Grup Toplantılarında yüksek sesle dile getiriyor, sorunların ilgi alanına göre de milletimize kürsüde söz hakkı veriyor. Bu anlayışla
bizlerde Karaman'ımızın her köşesini ziyaret edip milletimizin dertlerini yerinde dinlemeye ve genel merkezimize aktarmaya devam ediyoruz.'' dedi.
 
İYİ Parti Göktepe Belde Başkanı Cihan Soylu'da Göktepe'lilerin sorunlarını dinlmeye ve çözüm yollarını aramaya her zaman devam edeceklerini belirtti.