Hüseyin Gökdemir Akçaşehir için kolları sıvadı

Hüseyin Gökdemir Akçaşehir için kolları sıvadı
Belediye eski meclis üyesi Karaman’ın tanınan mali müşavirlerinden Hüseyin Gökdemir memleketi Akçaşehir’den AK Parti Belediye Başkan aday adayı oldu.
Karaman Belediyesinde Meclis üyeliği ve Encümen üyeliği yapan Hüseyin Gökdemir Partisi Ak Parti’den Akçaşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
 
Karamaninsesi.com Genel yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger’i ziyaret eden Hüseyin Gökdemir, Seçim çalışmaları hakkında okuyucularımıza bilgi verdi. Akçaşehir Kasabasını yeniden AK Parti’ye kazandıracağını söyleyen Hüseyin Gökdemir; “ 2003 ve 2007 yılları arasında AK Parti yönetiminde görev almış ve AK Parti çatısı altında Karaman Belediyesinde hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak doğup büyüdüğüm memleketim Akçaşehir’e hizmet etmek için kolları sıvadık. Akçaşehir’i yeniden AK Parti’nin hizmetleriyle buluşturmak için 30 Mart seçimlerinde Partimi temsil etmek için Aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah nasip eder Partim ve hemşerilerim de destek verirse AK Parti’nin bayrağını Karaman’ın en güzel kasabalarından biri olan Akçaşehir’de dalgalandıracağız.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger, Akçaşehir Belediye Başkan aday adayı olan Hüseyin Gökdemir’in ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek; “ Sizi yıllardır yakinen tanıyoruz. Gerek siyaset gerekse iş alanında ki başarılı ve dürüst kimliğinizin size şans vereceğini düşünüyorum. İnşallah sizin için hayırlı olur.” Dedi.