Gelecek Partisinden haberi sitemize ziyaret

Gelecek Partisinden haberi sitemize ziyaret
Gelecek Partisi Karaman İl başkanı Kurtuluş Küçüksolak ve Teşkilat Başkanı Ali Gülcan Haber sitemize ziyarette bulundu.

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisinin Karaman İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak ve Teşkilat Başkanı Ali Gülcan haber sitemizi ziyaret ederek partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı kınayarak “Bunu yapanların hukuk önünde hesap vermesi gerekir” dedi.


İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak; “ Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yeni bir hareket ve yeni bir siyasi anlayışla yola çıktık. Bu bağlamda 81 ilde olduğu gibi Karaman teşkilatını hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. İlçelerde teşkilat çalışmalarımız neredeyse tamamlandı. Halkımızla yaptığımız görüşmelerde çok olumlu tepkiler alıyoruz. Allah’ın izniyle özü ahlak olan bir siyasi anlayışı Türkiye’ye kazandıracağız. Herkes iyi biliyor ki, Ülkemizde Siyasi seviye her geçen gün düşürülmeye çalışılıyor. Bu böyle gitmez. Son olarak birkaç sokak serserisinin Genel Başkan yardımcımız Selçuk Özdağ’a yaptığı saldırı Türk siyaset tarihine bir hançer gibi saplanmıştır. Bu ülkede Siyasetçiler ve Gazeteciler saldırıya uğruyorsa bilin ki Hukuk bitmiştir ve Adalet tecelli olmuyordur. İnşallah Aziz halkımız bunu iyi not edecek ve ilk seçimde yeni bir siyasi oluşumunun fırsatını verecektir.” Dedi.


Ziyarette yer alan İl teşkilat Başkanı Ali Gülcan’da yaptığı açıklamada Partinin il merkezinde ki çalışmalarında büyük bir ilgi gördüklerini belirterek, ilçelerde ve beldelerde çalışmaların son hızla devam ettiğinin altını çizdi.
Gelecek Partisi İL Başkanı Kurtuluş Küçüksolak ve teşkilat başkanı Ali Gülcan’ın yaptığı ziyaret için kendilerine teşekkür eden Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, Gelecek Partisinin tüm kadrolarına başarılar diledi.