Gelecek Partisinden Haber sitemize ziyaret

Gelecek Partisinden Haber sitemize ziyaret
Gelecek Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Güven ve Parti yöneticileri haber sitemize ziyarette bulundu.
Gelecek Partisi Karaman teşkilatı çalışmalarını sürdürürken haber sitemize de ziyarette bulundular. Karaman İl Başkanı Mustafa Güven, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Kadir Kurşun, Siyasi İşler Başkanı Osman Özdoğan ve İnsan Hakları Başkanı Murat Çınar Gazeteci Hüseyin Ölger’i ziyaret ederek Parti çalışmalarını anlattı.
 
Türkiye’de artık yönetim sıkıntısının ciddi konuma geldiğini söyleyen Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Güven; “ Ülkemiz özellikle ekonomik anlamda artık çekilmez bir noktaya gelindi. Vatandaşlarımız isyan ederken hiç birini görmeyen bir hükümet televizyon kanallarına kalkınıyoruz şahlanıyoruz edebiyatı yapıyor. Ülkenin şahlandığı tek konu Krizdir. Krizden başka hiçbir şey şahlanmıyor ama bunu görmek istemeyen hükümet yetkilileri ‘Yok Dolarmış, yok Krizmiş Yok böyle bir şey’ diyerek durumu görmezden geliyor. Biz Gelecek Partisi olarak halkımızın hakkını savunmaya ve her alanda neler yapılabileceğimizi anlatıyoruz. İnşallah ilk seçimde Yönetimde yerimizi alacağız ve söz verdiğimiz ne varsa hepsi tek tek gerçekleştireceğiz.” Dedi.
 
Karaman’da ki çalışmaları hakkında da bilgi veren Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Güven; “ Merkez dâhil birçok ilçe de teşkilatlarımız tamam. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da kendi alanlarında çalışmalarını yürütüyor. İster Erken isterse Baskın seçim olsun biz Gelecek Partisi olarak 81 ilde hazırız. Projelerimizde hazır. Tek ihtiyacımızı halkımızın teveccühüdür.” Dedi.