Ermenek Belediyesi kendi parke taşını üretecek

Ermenek Belediyesi kendi parke taşını üretecek
Ermenek Belediyesini aldıktan sonra başarılı hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Atilla Zorlu, şimdi de parke üretim tesisini faaliyete geçiriyor.
Ermenek Belediyesinin Başarılı Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Ermenek’te ki parke üretim tesisinde Belediyenin kendi parke taşının üretimini yapacak.
 
Konu hakkında haber sitemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Atilla Zorlu; “İlçemiz Seyran Mahallesinde Belediyemiz kademe binasının doğusunda bulunan alanda daha önce üretimi durdurulan Belediyemize ait Parke üretim tesisi yeniden faaliyete geçirdik. Parke üretim tesisinde ilçemiz cadde ve sokaklarında bozuk olan veya ihtiyaç bulunan yerlerde kullanılmak üzere günlük yaklaşık olarak 12.000 kilitli parke taşı ve bordür taşı üretimi yapılması ile cadde ve sokaklarımızın çamur vb. etkenlerden temizlenerek halkımızın mağduriyetlerinin giderilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.” Dedi.
 
Bu üretim ile Ermenek Belediyesinin hem kâr etmesi hem de istihdama katkıda bulunmasının hedeflendiğini belirten Atilla Zorlu; “Kilitli parke taşı üretiminin yapılması ile dışardan satın almak zorunda kalmayacağımızdan nakliye vb. maliyetler olmayacağı için daha ekonomik ve kaliteli parke taşı üretimi yapılacak. İhtiyaç fazlası parke taşının da talep olması halinde satılarak gelir elde edilecek ayrıca parke tesisinde 10 kişinin çalıştırılmak suretiyle ilçemizde yeni bir istihdam alanı yaratılarak işsizlik sorununun çözülmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.” Dedi.