EĞİTİME BİFA GRUBUNDAN DESTEK DEVAM EDİYOR

EĞİTİME BİFA GRUBUNDAN DESTEK DEVAM EDİYOR
Bifa şirketler grubuTürkiye Okuyor Kampanyasına İlimizdeki ilköğretim 6. sınıf öğrencilerine destek
Bifa şirketler grubu“Türkiye Okuyor Kampanyası”na İlimizdeki ilköğretim 6. sınıf öğrencilerine Ahmet Şerif İZGÖREN’in “Avucumuzdaki Kelebek” adlı eserinden 5000,  İlköğretim 4.sınıf öğrencilerine Ömer SEYFETTİN’in eserlerinden 5000 olmak üzere toplamda 10.000 kitap öğrencilerimize dağıtılacaktır.
Bifa Şirketler Gurubu kitap dağıtımına ilk olarak İstiklal İlköğretim Okulunda başladı. Dağıtıma Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Bifa Şirketler grubu adına Ali KONUKSEVEN, şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN ; “Geleceğimizin mimarı olan siz çocuklarımız, zamanınızın en verimli anlarını okumaya ayırmalısınız. Okumak, boş zamanlara ertelenecek kadar kıymetsiz bir eylem değildir. Okumaya, eğitime ve insana verdiği değerle Karaman insanın gönlünde taht kuran Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yılmaz BABAOĞLU’na eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.” dedi.
 
  Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN ; “Medeniyetlerin kurulmasında ve büyümesinde en önemli şey bilgidir, kitaptır. Yani kitaba verilen değerdir. Bir ülkenin insanları ne kadar çok kitap okuyorsa medeniyete katkıları ve gelişmişlik düzeyleri de ona göredir. Okumak insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Yanlış bilgi ile doğru bilgiyi ayırabilen kişilerin sayısının artması için kişiye çocukluktan itibaren kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerekmektedir. Kitap okuma alışkanlığı olan çocukların eğitim süreçleri de çok daha başarılı olmaktadır. Bifa’ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.