Deli Mehmet Ak Parti iktidara gelecek dedi.

Deli Mehmet Ak Parti iktidara gelecek dedi.
Büfe işletmecisi Deli Mehmetin desteği Ak Parti'ye
İmaret camii yanın da ki parkta büfe işletmecisi olan ve Deli Mehmet lakabıyla bilinen Mehmet Ali Taşpınar, Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini söyledi.
Sempatik yönüyle bilinen Deli Mehmet, Tayyip Erdoğan'ın kesinlikle kazanacağını söyleyerek kendisinin kimi desteklerse o kişinin hep kazandığını iddia ediyor.
 
1999 yılında Bahçeli'ye şans getirdiğini söyleyen Deli Mehmet; " Allah'ıma kitabıma Tayyip Erdoğan seçimi kazanacak. Ben 1999 yılında MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ayrancı'da elini kaldırdım iktidar olacak dedim ve iktidar oldu. Şimdi de Reisimizin kendisini göremediğim için resmini kaldırıyorum ve İnşallah Reis Başkan olacak." dedi.
 
Mİlletvekili konusunda kararsız olan Deli Mehmet; " Valla vekil konusunda birşey diyemem, kimseye yalakalık yapmam neyse odur. Karaman'da 2 tane ancak alır, CHP'nin işi de zor öyle çanta da keklik sanmasınlar. CHP adayı sanki çok mu seviliyor, CHP'nin kazanması da sıkıntılı hiç bilemezsiniz belki İsmet aradan çıkar. Valla çıksında hiç olmazsa bizim adamımız, iyidir İsmet severim. Benim vekil konusunda kime vereceğim şuan net değil, Bakacaz ama şunu söyleyeyim Reis ilk turda çıkacak." dedi.