BELEDİYE SÖZDE ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEYECEKTİ!

BELEDİYE SÖZDE ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEYECEKTİ!
Karaman Belediyesinin oluşturduğu Esnaf Masası, esnafın sorunlarını dinlemek için kuruldu ama Aksine Esnaf Belediyenin sorunlarını dinledi
Karaman Belediyesi Esnafın sorunlarını yerinde dinlemek için “Esnaf Masası” kurdu. Çarşı merkezinde esnafı gezen Belediye başkan yardımcısı Hacı Osman Ünüvar’ın Esnafın sorunlarını dinlemek yerine talimatlar vermesi, Belediye mi Esnafı Dinliyor? Yoksa Esnaf Belediyeyi dinliyor? Sorusunu akıllara getirdi.
 
Molla Fenari caddesinde bulunan bazı Esnafları ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ve belediye birim müdürleri esnaflardan beklentisi olan kaldırım düzeni ile ilgili sıkıntıları anlattı.
 
Başkan Yardımcısı Ünüvar: “ Kaldırımların daha düzenli ve yürünebilir olmasını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle esnaf ve vatandaşlarımızı karşılıklı hoşgörü çerçevesinde çözüme dâhil edip iki tarafı da memnun etmek belediyemizin görevidir. Bugün esnafımızın bu konu hakkındaki fikirlerini öğrenip konuya çözüm getirmek için görüş alışverişi yapıyoruz. İnşallah kaldırımları modern bir şehre yakışır hale getirip işgalden kurtarırsak herkes mutlu olacak.” dedi.
Başkan yardımcısı H.Osman Ünüvar’ın Esnafın sıkıntılarının sadece Kaldırım işgaliymiş gibi anlatması karşısında Esnaf cevabı ise sadece “Tamam isteklerinize uyarız” oldu.