AK Partiden Saadet Partisine Ziyaret

AK Partiden Saadet Partisine Ziyaret
Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfü Elvan ve beraberinde ki ekip Referandum için destek istedi.
12 Eylül’de yapılacak olan Anayasa Referandumu için Ak Parti bütün gücüyle çalışmalara devam ediyor.
 
Saadet Partisiʹi ziyaretine Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İl Genel Meclis Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer katıldı.
 
Lütfü Elvan Referandum sürecinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirterek bu çerçevede ilk olarak Saadet Partisini ziyaret edip destek çalışmalarına başladıklarını söyledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Referandumda “Evet” Diyeceklerini söylemesi AK Parti’yi memnun ettiklerini belirterek bunun bir siyasi rant olmasına da asla müsaade etmeyeceklerini sözlerine ekledi.
 
Saadet Partisi’nin bütün teşkilatlarına da ulaşmasının önemli olduğunu belirterek, gerek köylerde gerekse ilçelerde tabanına destek verilmesi gerektiğini anlatmasını özellikle rica ediyoruz diyen Milletvekili Lütfü Elvan, “ Bu Referandum Ak Parti’nin kendi istekleri değildir. Milletimizin İstekleridir. Darbe Anayasasıyla özgürlüklerin hep önüne geçildi, bu referandum özgürlüklerin önünün açılması için bir adımdır. Dört dörtlük bir referandum diyemeyiz ama en azından Milletimiz için atılan bir adımdır.” Dedi.
 
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Atik ve İl Genel Meclis Başkanı Ertuğrul Çalışkan,  Saadet Partisi nin destek vermesinden dolayı İl Başkanı Halit Özel’e ve Yönetimine teşekkür ettiler.
 
Halit Özel; AK Parti için değil! Millet için “EVET” Diyoruz.
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel Lütfü Elvan ve Ekibinin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Biz 12 Eylül’de Milletimiz adına EVET diyeceğiz. Değişecek olan Anayasa Maddelerinin yeterli olmadığını biliyoruz! Ama birazcıkta olsa Milletimizin Lehine olan bir çalışma olduğu için destek vereceğiz. Ama şunu da belirtmek isterim ki Ak Parti Referandum dan sonra bunu kesinlikle siyasi bir malzeme haline getirmesin. Biz Ak Parti için değil Millet için EVET Diyeceğiz.” Dedi.