T10X Yeni Güncellemeleriyle Göz Kamaştırıyor

T10X Yeni Güncellemeleriyle Göz Kamaştırıyor
T10X güncellemesi ile yüz tanıma özelliği, kişiselleştirilmiş uygulama ekranları, iklimlendirme planlaması ve hızlı sipariş imkanı sunuluyor.

Yapılan duyuruya göre, T10X kullanıcıları artık manuel olarak şifre girmek yerine yüz tanıma yöntemiyle oturum açabilecekler.

Türkiye genelindeki 23 binden fazla T10X sürücüsü, yeni güncelleme ile birlikte aracın bilgi eğlence ekranındaki uygulamaları tam ekran ve çeşitli renk temalarıyla kullanabilecekler. Bununla birlikte, kullanıcılar için profil tabanlı kişiselleştirme belleği de sunulacak, böylece farklı kullanıcılar için özel ayarlar hatırlanabilecek.

Yeni güncelleme ile birlikte, T10X kullanıcıları artık oturum açarken manuel olarak şifre girmek zorunda kalmayacaklar; yüz tanıma özelliği sayesinde kolayca erişim sağlayabilecekler.

Türkiye genelindeki 23 binden fazla T10X sürücüsü için getirilen bu güncelleme, aracın bilgi ve eğlence ekranındaki uygulamaların tam ekran ve çeşitli renk temalarıyla kullanılmasını sağlayacak. Ayrıca, kullanıcılar için profil tabanlı kişiselleştirme belleği de sunulacak; böylece her kullanıcı için özel ayarlar hatırlanabilecek.

Aynı zamanda güncelleme, iklimlendirme planlama özelliğini de getiriyor. Artık T10X kullanıcıları, yolculuklarına başlamadan önce istedikleri gün ve saat için iklimlendirme programlarını önceden planlayarak kabin sıcaklığını istedikleri seviyeye getirebilecekler.

Trumore uygulaması üzerinden yapılan siparişlerde de kolaylık sağlanacak. Mart ayı boyunca, T10X V2 uzun menzil versiyonu için özel ödeme seçenekleri sunulacak ve kullanıcılar siparişlerini hızlı ve çekilişsiz bir şekilde alabilecekler.

Güncelleme öncesinde "Yenilik Elçisi" olarak seçilen 400 kullanıcı tarafından denenen yeni yazılım, kullanıcı geri bildirimleriyle geliştirilerek tüm T10X'lere tanıtıldı.